A tészta hozzávalóiból márványos piskótát készítünk. Ehhez a tészta egyik felébe kakaóport keverünk, majd felváltva kanalazzuk a tepsibe, hogy márványos mintát kapjunk. A piskótát megsütjük, majd félretesszük hűlni.
A krémhez a meggybefőtt levét leszűrjük, és ha nincs meg a 6 dl, vízzel pótoljuk. A levet kikeverjük a pudingporral és a kristálycukorral, majd felfőzzük, belekeverjük az aromát, és hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal simára turmixoljuk.
A kihűlt piskótára rákenjük a krém felét, majd megszórjuk a kimagozott meggyel. Ezt követően rákenjük a krém másik felét, és a tetejét bevonjuk a felvert tejszínhabbal. Tálalás előtt pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.