Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Meggyes, cseresznyés sütik

Meggyes huszárbajusz

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Felfuttatjuk az élesztőt egy csepp cukorral elkevert langyos tejben. Tálba tesszük, és összegyúrjuk a többi alapanyaggal. Három részre osztjuk a tésztát, és 20 percig meleg helyen pihentetjük. A töltelékhez sűrű pudingot főzünk a meggyléből, pudingporból és cukorból, majd hagyjuk kihűlni. A tésztákat kb. 15×20 cm széles és 2 cm vastag téglalapokra nyújtjuk, majd megkenjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szdina
Beküldte: 2013.01.20.

Hozzávalók

A töltelékhez

A habhoz

Elkészítése

Felfuttatjuk az élesztőt egy csepp cukorral elkevert langyos tejben. Tálba tesszük, és összegyúrjuk a többi alapanyaggal. Három részre osztjuk a tésztát, és 20 percig meleg helyen pihentetjük.

A töltelékhez sűrű pudingot főzünk a meggyléből, pudingporból és cukorból, majd hagyjuk kihűlni. A tésztákat kb. 15×20 cm széles és 2 cm vastag téglalapokra nyújtjuk, majd megkenjük a kihűlt pudinggal. A két szélét végigrakjuk meggyel, majd mindkét oldalát feltekerjük úgy, hogy középen üres sáv maradjon.

A habhoz a tojásfehérjét cukorral felverjük, majd belekeverjük a kókuszreszeléket, és ezt a tölteléket halmozzuk a sütemény közepébe. A három rudat egymás mellé helyezzük egy tepsiben, és 180 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
szdina
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is