Elkészítése
Felfuttatjuk az élesztőt egy csepp cukorral elkevert langyos tejben. Tálba tesszük, és összegyúrjuk a többi alapanyaggal. Három részre osztjuk a tésztát, és 20 percig meleg helyen pihentetjük.
A töltelékhez sűrű pudingot főzünk a meggyléből, pudingporból és cukorból, majd hagyjuk kihűlni. A tésztákat kb. 15×20 cm széles és 2 cm vastag téglalapokra nyújtjuk, majd megkenjük a kihűlt pudinggal. A két szélét végigrakjuk meggyel, majd mindkét oldalát feltekerjük úgy, hogy középen üres sáv maradjon.
A habhoz a tojásfehérjét cukorral felverjük, majd belekeverjük a kókuszreszeléket, és ezt a tölteléket halmozzuk a sütemény közepébe. A három rudat egymás mellé helyezzük egy tepsiben, és 180 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
