A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, ha túl kemény lenne, adunk hozzá egy kevés tejfölt. Miután elértük a megfelelő állagot, fél órára hűtőbe tesszük, folpackba csomagolva.
Közben elkészítjük a tölteléket. Az egész tojásokat a cukorral, fahéjjal és egy csipet sóval alaposan felhabosítjuk. A meggyet összeturmixoljuk, majd a lisztet csomómentesen elkeverjük a felhabosított tojásos keverékkel. Végül hozzáadjuk a turmixolt meggyet is, és alaposan elkeverjük.
A tésztát kinyújtjuk, és egy közepes méretű tepsibe tesszük. 200 fokos sütőben 10-15 percig elősütjük, majd kivesszük, és ráöntjük a meggyes tölteléket. Visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, amíg a töltelék közepe is megdermed. Folyamatosan figyeljük, hogy megfelelően átsüljön.
Miután a sütemény kihűlt, szeleteljük és tálaljuk.