Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A cukrot, a puha margarint, a mézet és a tojásokat habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet, végül beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát egy 25×39 cm-es tepsibe öntjük, amelyet előzőleg kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A tetejébe belenyomkodjuk a kimagozott meggyszemeket. 180 °C-ra előmelegített sütőben készre sütjük. A krémhez a pudingport a cukorral és a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.07.01.

Tésztához

Krémhez

A bevonáshoz

Elkészítése

A cukrot, a puha margarint, a mézet és a tojásokat habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet, végül beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát egy 25×39 cm-es tepsibe öntjük, amelyet előzőleg kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A tetejébe belenyomkodjuk a kimagozott meggyszemeket. 180 °C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.

A krémhez a pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a kihabosított margarinhoz adjuk, és egynemű krémmé keverjük. A kihűlt piskóta tetejére simítjuk.

A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, majd a krém tetejére csorgatjuk. A süteményt óvatosan megrázogatjuk, hogy a csokoládé egyenletesen eloszoljon rajta. Hűtés után szeletelhető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is