Elkészítése
A cukrot, a puha margarint, a mézet és a tojásokat habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet, végül beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát egy 25×39 cm-es tepsibe öntjük, amelyet előzőleg kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A tetejébe belenyomkodjuk a kimagozott meggyszemeket. 180 °C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.
A krémhez a pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a kihabosított margarinhoz adjuk, és egynemű krémmé keverjük. A kihűlt piskóta tetejére simítjuk.
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, majd a krém tetejére csorgatjuk. A süteményt óvatosan megrázogatjuk, hogy a csokoládé egyenletesen eloszoljon rajta. Hűtés után szeletelhető.
