Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 tojás 8 ek kristálycukor 9 ek liszt ( a +1 evőkanál liszt azért kell, mert tartást ad a piskótának, és így sütés után nem esik össze a tészta) mokkáskanál szódabikarbóna csipet só (az édes tésztába mindig kell egy csipet só, mert kiemeli az édes ízt) 80 dkg meggy Elkészítése: A meggyet kimagozzuk, szűrőbe […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Beküldte: 2016.06.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 tojás
  • 8 ek kristálycukor
  • 9 ek liszt ( a +1 evőkanál liszt azért kell, mert tartást ad a piskótának, és így sütés után nem esik össze a tészta)
  • mokkáskanál szódabikarbóna
  • csipet só (az édes tésztába mindig kell egy csipet só, mert kiemeli az édes ízt)
  • 80 dkg meggy


Elkészítése:

A meggyet kimagozzuk, szűrőbe tesszük hogy lecsöpögjön.

A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot azzal is verjük egy kicsit, végül a tojások sárgáját adjuk hozzá.

A szódabikarbónát elkeverjük a liszttel, és fakanállal hozzákeverjük a habhoz.

Zsírozott lisztezett tepsibe öntjük, megszórjuk meggyel, és 180 fokon sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is