Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 15 dkg liszt fél csomag sütőpor só citromhéj 2 tojás 10 dkg porcukor vagy kristálycukor fél rúd vanília kikapart magja 150 g natúr joghurt 10 dkg margarin 2 marék meggy Elkészítése: A lisztet tálba szitáljuk, majd hozzászitáljuk a sütőport, és hozzáadjuk a sót. A tojásokat a cukorral majdnem fehér színűre felverjük, majd hozzákeverjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
K.Tina
Beküldte: 2015.06.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 15 dkg liszt
  • fél csomag sütőpor
  • citromhéj
  • 2 tojás
  • 10 dkg porcukor vagy kristálycukor
  • fél rúd vanília kikapart magja
  • 150 g natúr joghurt
  • 10 dkg margarin
  • 2 marék meggy


Elkészítése:

A lisztet tálba szitáljuk, majd hozzászitáljuk a sütőport, és hozzáadjuk a sót.

A tojásokat a cukorral majdnem fehér színűre felverjük, majd hozzákeverjük a citromhéjat, a vaníliát, majd a megolvasztott margarint, és a joghurtot. Végül a lisztet kis adagokban hozzákeverjük a masszához.

Vajazott, kilisztezett piteformába tesszük, majd a meggyet belenyomkodjuk a tésztába. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. (190°-on kb. 25-30 perc)

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
K.Tina
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is