Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és letakarva 30 percig kelesztjük.
A pudingot a szokásos módon megfőzzük.
Fél óra elteltével a tésztát 4 részre osztjuk és egyenként vékonyra, tepsi méretűre (32*22 cm) nyújtjuk (én most külön kívánságra torta formában sütöttem, így maradt egy kevés tésztám, de abból kakaós csigát készítettem).
A tepsibe rakjunk sütőpapírt, arra tegyük az első kinyújtott tésztát, kenjük meg lekvárral. Jöhet a második tésztalap, kenjük rá a pudingot. Aztán a harmadik lap jön, erre megint lekvárt kenünk és az utolsó, negyedik tésztalappal lezárjuk a sütit.
Megszurkáljuk villával és előmelegített sütőben 180 fokon kb fél óra alatt kész is lesz. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Ha kihűlt, szépen fel lehet szeletelni. Mi nem győztük kivárni.
Jó sütizést mindenkinek!









