Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Összegyúrjuk az alapanyagokat a tésztához, hogy szép sima legyen. Tejfölt annyit kell hozzátenni, amennyit kíván a tészta. Kicsi időre be kell tenni a hűtőszekrénybe, míg a töltelék elkészül. A meggyet beleöntöm egy edénybe a levével együtt, hozzáadom a cukrot, és jól felforralom. Közben a pudingot kikeverem kb. 2 dl vízzel, és a forrásban lévő meggyhez […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.14.

Tészta

Töltelék

Elkészítése

Összegyúrjuk az alapanyagokat a tésztához, hogy szép sima legyen. Tejfölt annyit kell hozzátenni, amennyit kíván a tészta. Kicsi időre be kell tenni a hűtőszekrénybe, míg a töltelék elkészül.

A meggyet beleöntöm egy edénybe a levével együtt, hozzáadom a cukrot, és jól felforralom. Közben a pudingot kikeverem kb. 2 dl vízzel, és a forrásban lévő meggyhez lassan hozzáöntöm, majd tovább főzöm, míg jó sűrű nem lesz. Ha kész, jól kihűtöm.

A tészta felét zsírozott, lisztezett tepsibe helyezem. Búzadarával kicsit megszórom a tésztát, és ráöntöm a masszát. A tészta másik felét rudacska alakúra formázom, és keresztbe-hosszába a masszára teszem. Ha kész, megsütöm.

Ha kihűlt, felszeletelem és porcukorral meghintem. Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is