Elkészítése
Összegyúrjuk az alapanyagokat a tésztához, hogy szép sima legyen. Tejfölt annyit kell hozzátenni, amennyit kíván a tészta. Kicsi időre be kell tenni a hűtőszekrénybe, míg a töltelék elkészül.
A meggyet beleöntöm egy edénybe a levével együtt, hozzáadom a cukrot, és jól felforralom. Közben a pudingot kikeverem kb. 2 dl vízzel, és a forrásban lévő meggyhez lassan hozzáöntöm, majd tovább főzöm, míg jó sűrű nem lesz. Ha kész, jól kihűtöm.
A tészta felét zsírozott, lisztezett tepsibe helyezem. Búzadarával kicsit megszórom a tésztát, és ráöntöm a masszát. A tészta másik felét rudacska alakúra formázom, és keresztbe-hosszába a masszára teszem. Ha kész, megsütöm.
Ha kihűlt, felszeletelem és porcukorral meghintem. Jó étvágyat hozzá!
