Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Válasszuk szét a tojásokat. Fehérjéket verjük fel a cukorral, majd egyesével adjuk hozzá a sárgáját, végül keverjük bele a sütőporos lisztet. Majd kikent tepsibe, tűpróbáig sütjük. Meggyes krémhez a meggyet szűrjük le. A pudingot keverjük ki egy kevés befőttlével. 3 dl meggylevet forraljuk, fel a cukorral majd adjuk hozzá a pudingporos keveréket, és főzzük sűrűre. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.26.

Tésztához

Meggyes krémhez

Pudingos krémhez

Elkészítése

Válasszuk szét a tojásokat. Fehérjéket verjük fel a cukorral, majd egyesével adjuk hozzá a sárgáját, végül keverjük bele a sütőporos lisztet. Majd kikent tepsibe, tűpróbáig sütjük.

Meggyes krémhez a meggyet szűrjük le. A pudingot keverjük ki egy kevés befőttlével. 3 dl meggylevet forraljuk, fel a cukorral majd adjuk hozzá a pudingporos keveréket, és főzzük sűrűre.

Ezután a gyümölcsszemeket is forgassuk bele és az egészet kenjük egyenletesen a tésztára. Két órára tegyük a hűtőbe. A pudingos krémhez a tejet, a cukrot, a pudingot állandó kevergetés mellett főzzük és hűtsük ki. A puha vajat adjuk a pudinghoz és kenjük a meggyes réteg tetejére. Ismét tegyük a hűtőbe és dermedés után szeletelhető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is