Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 1 l tej
- cukor ízlés szerint
- 1 ek vanília aroma
- 1 üveg rumosmeggy befőtt
- feketekávé
- kakaópor
Elkészítése:
Először pudingot megfőzünk, hogy kissé kihűljön, amire a többi hozzávalót előkészítjük. Egy adag feketekávét főzünk, a babapiskótákat negyedeljük, a meggybefőttet lecsepegtetjük. A pudingot lazítani lehet tejszínhabbal, de mi direkt nem akartunk most beletenni.
Előveszünk négy nagyobbacska vizes poharat, majd kanalazunk bele tetszőlegesen a pudingból amibe kevertünk egy evőkanál vanília aromát.
A kávéba mártogatott babapiskótával megrakjuk egy, majd ismét puding következik. A lecsepegtetett meggybefőttel is képezünk egy réteget és a maradék pudinggal befedjük. Végül keserű kakaóporral hintjük meg a tetejét a pohárkrémünknek és lehűtjük.