Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tojások sárgáját kikeverjük 2-3 ek vízzel, hozzáadjuk a cukrot és a liszttel elkevert sütőport. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan belekeverjük a tojásos-vizes keverékbe. Egy 26 cm átmérőjű tortaformát kivajazunk/zsírozunk, lisztezünk és 180 fokon 30 perc alatt megsütjük a piskótát. Amíg sül elkészítjük a meggyes krémet. A pudingot a cukorral felfőzzük a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.17.

Piskóta

Meggyes krém

Vaníliás krém

Elkészítése

A tojások sárgáját kikeverjük 2-3 ek vízzel, hozzáadjuk a cukrot és a liszttel elkevert sütőport. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan belekeverjük a tojásos-vizes keverékbe.

Egy 26 cm átmérőjű tortaformát kivajazunk/zsírozunk, lisztezünk és 180 fokon 30 perc alatt megsütjük a piskótát.

Amíg sül elkészítjük a meggyes krémet. A pudingot a cukorral felfőzzük a meggy levében. Ha besűrűsödött akkor hozzáadjuk a meggyet. Ha a piskóta kihűlt rákenjük a meggyes krémet, hűtőbe tesszük.

A vaníliás krémhez a pudingot a cukorral felfőzzük a tejben, ha kihűlt akkor hozzádolgozzuk a vajat is. Nyomózsákba töltjük és a meggyes krém tetejére nyomjuk, majd újra visszatesszük a hűtőbe.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is