Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Mese krémes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először az almát meghámozzuk és felkockázzuk. Kevés vízzel, fahéjjal, valamint cukorral és vaníliás cukorral 5 percig főzzük, amíg megpuhul. Az almát leszűrjük, majd a pudinggal, tejjel és szükség szerint egy kis almalével együtt pár percig tovább főzzük, amíg besűrűsödik. Ezt követően hagyjuk hűlni. A tésztához a lisztet, cukrot, vajat, vaníliás cukrot, sütőport és tojásokat mixerrel […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.20.

Tészta

Almás krém

Vaníliás krém

A tetejére

Elkészítése

Először az almát meghámozzuk és felkockázzuk. Kevés vízzel, fahéjjal, valamint cukorral és vaníliás cukorral 5 percig főzzük, amíg megpuhul. Az almát leszűrjük, majd a pudinggal, tejjel és szükség szerint egy kis almalével együtt pár percig tovább főzzük, amíg besűrűsödik. Ezt követően hagyjuk hűlni.

A tésztához a lisztet, cukrot, vajat, vaníliás cukrot, sütőport és tojásokat mixerrel simára keverjük. A kész tésztát egy zsírozott tepsibe öntjük, és megsütjük.

Közben elkészítjük a vaníliás krémet. A pudingport a cukorral megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, összekeverjük a margarinnal, hogy sima krémet kapjunk.

Sütemény összeállítása

A megsült tésztára először az almakrémet simítjuk, majd erre jön a vaníliás krém. A tetejére bőségesen kenünk tejszínhabot. Végül csokireszelékkel vagy kakaóporral megszórjuk a tetejét.

Hűtőbe tesszük, hogy a rétegek összeálljanak, majd szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is