Elkészítése
Az egész tojásokat a cukorral robotgéppel kb 10 perc alatt habosra keverjük. Fokozatosan hozzáadjuk az olajat és a langyos vizet.
A lisztet a sütőporral elkeverjük, majd egy fakanállal apránként hozzákeverjük a tojásos masszához.
A formákat (28 cm-es őzgerinc forma) vastagon kikenjük margarinnal és megszórjuk liszttel. A tészta felét az egyik formába öntjük.
A megmaradt tésztához keverjük az 1 vízzel elkevert kakaóport. Ezt a másik formába öntjük.
180 fokra melegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük, majd a tésztákat kihűtjük.
A tejjel elkeverjük a pudingport és a cukrot, felfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a rummal vagy rumaromával kihabosítjuk.
A két színű tésztát felszeljük a bordák mellett és a krémmel szeletenként összeragasztjuk: egy sárga tészta, puncsos krém, barna tészta, krém stb.
Az oldalát és a tetejét is lekenjük a krémmel.
Mikróban felolvasztjuk a csokoládét az olajjal és bevonjuk vele a süteményt. Hűtőbe tesszük pár órára, majd forró vízbe mártott késsel rézsútosan szeleteljük fel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

