Elkészítése
A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk egyesével a tojások sárgáját, majd a mézet, vizet, melyekkel tovább keverjük, végül beleforgatjuk a darált diót, ezután a liszttel elkevert sütőport is.
Egy 20*30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és a tésztát beleöntjük. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük (180 fokon kb 30-35 perc).
Amikor már a megsült tészta és teljesen kihűlt, kockákra szeleteljük.
A mázhoz a margarint a porcukorral jól elkeverjük, hozzáadjuk a tejet kakaót és a rumot, majd alacsony lángon összefőzzük. Egy kicsit hagyjuk hűlni, majd a kockákra vágott tésztákat egyesével a mázba forgatjuk, kissé lecsepegtetjük és oldalait kókuszreszelékbe forgatjuk, tetejét pedig darált dióval díszítjük.
Nagyon finom!









