A porcukrot és a tojást habosra keverjük. Hozzáadjuk a mézet, a margarint és a langyos tejet, majd tovább keverjük.
Beleforgatjuk a lisztet, a szódabikarbónát és a tejfölt, majd összegyúrjuk. Ha szükséges, adhatunk hozzá még egy kevés tejet, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.
A tésztát négy egyenlő részre osztjuk, majd 30×36 cm-es lapokká nyújtjuk.
Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsi hátán 180°C-on kb. 8-10 perc alatt világosra sütjük. A lapokat hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tejet a búzadarával és a cukorral felfőzzük, majd kihűtjük. A kihűlt darakrémet a margarinos keverékhez adjuk, végül beleforgatjuk a kókuszreszeléket.
Összeállítás:
A négy lapból kettőt lekvárral összeragasztunk, a középső rétegre pedig a kókuszos krémet kenjük. Ráhelyezzük a harmadik lapot, majd a negyediket ismét lekvárral rögzítjük.
A tetejére az étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd egyenletesen bevonjuk vele a süteményt.
A kész süteményt hűtőbe tesszük, és legalább egy éjszakát pihentetjük, hogy a lapok megpuhuljanak.
Másnap szeleteljük és tálaljuk.