Elkészítése
Gőz felett összeolvasztjuk a cukrot, vajat, mézet, a felvert tojásokat és a tejet.
Ha homogén a keverék, akkor még melegen hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet és jól összegyúrjuk.
A kész tésztát 4 részre osztjuk, majd a tésztákat egyenként kb 25*35 cm-es lapokká nyújtjuk és áthúzzuk sütőpapírra.
A lapokat tepsi hátán 180 fokra melegített sütőben kb 8-10 perc alatt egyenként megsütjük, majd kihűtjük.
A krémhez a tejben felfőzzük a búzadarát a sóval, majd kihűtjük. Közben a vajat kibaosítjuk a cukorral, majd összekeverjük a kihűlt búzadarás krémmel.
Ha kész a krém, akkor összeállítjuk a sütit. Lap, krém fele, lap, lekvár jó vastagon, lap, krém másik fele és végül az utolsó lap. Tetejére tehetünk csokimázat vagy megszórhatjuk porcukorral. A mázhoz összeolvasztjuk a csokit a tejszínnel.
Egy éjszakára hűvös helyre tesszeük, másnap szeletelve kínáljuk.

