A mézet és a cukrot összemelegítjük, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk. Jól gyúrható, nyújtható tésztát kell kapnunk. Ha szükséges még 1-2 evőkanál tejet adhatunk hozzá.
4 részre osztjuk, majd fél órán át hűtőben pihentetjük. Ez idő alatt elkészítjük a krémet.
A krémhez a tejet felforraljuk és a lassan beleöntjük a rizsdarát és megfőzzük, majd kihűtjük. A vajat és a porcukrot robotgép segítségével kihabosítjuk, majd a kihűlt tejbegrízzel összekeverjük és újra kihabosítjuk.
Mindegyik tésztacipót rizslisztezett felületen kinyújtjuk (kb 33*33 cm-es lapokká), majd egyesével megsütjük sütőpapírral bélelt tepsiben. Előmelegített 180 fokos sütőben kb 6-7 perc alatt sül meg egy-egy lap.
A tölteléket kettéosztjuk. Az első lapra rákenjük a töltelék felét. A második lapot rátesszük és megkenjük lekvárral. Erre jön a harmadik lap, amire rásimítjuk a maradék krémet és rátesszük az utolsó lapot.
A csokit 2 ek olaj hozzáadásával vízgőz felett olvasszuk fel, majd egyenletesen oszlassuk el a sütemény tetején.
A sütemény elkészítésének legnehezebb része: tegyük egy éjszakára hűtőbe és másnap éles, forró vízbe mártott késsel szeleteljük fel.