Hozzávalók:50 dkg liszt
- 1 dl olvasztott méz
- 15 dkg porcukor
- 2 teáskanál mézeskalács fűszer
- 1 kávés kanál szódabikarbóna
- 2 db tojás
- 15 dkg margarin
A díszítéshez :
- 1 tojásfehérje
- 10 dkg cukor
- 1 kávéskanál citromlé
Díszítés:
- Csokis pereceket is szúrtam ki és csokival is díszítettem és szórócukorkákkal (10 dkg olvasztott csokoládé fogyott el)
- A szívet és a csizmát valódi málnaszörppel színeztem, a fenyőket zöld ételszínezékkel
Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és tetszés szerinti formákkal szúrjuk ki.
Szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezen, 180 fokon 10-12 perc alatt világosra sütjük.
Azonnal puha!