A száraz hozzávalókat (liszt, cukor, sütőpor, kakaópor) egy tálban összekeverjük. Egy másik tálban a nedves hozzávalókat (tojás, tej, olaj) szintén elkeverjük. A két keveréket összedolgozzuk, amíg egységes, csomómentes tésztát nem kapunk.
A masszát egy hőálló, mikrózható edénybe öntjük, ügyelve arra, hogy az edény csak félig legyen tele, mivel a tészta a sütés során megemelkedik. A mikrót 700-800 wattos teljesítményre állítjuk, és a süteményt 5 percig sütjük. Ha a mikrónk teljesítménye eltér, ellenőrizzük a sütit, és szükség esetén adjunk hozzá további fél-egy percet.
Az őszibarackot szeletekre vágjuk. A megsült sütit kivesszük a mikróból, és a tetejére rendezzük az őszibarack szeleteket. Az egészet meglocsoljuk 2-3 evőkanál baracklével, hogy még szaftosabb legyen.