Elkészítése
A liszt és a sütőpor kivételével kikeverjük a masszát, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet. A muffinsütőbe papírokat teszünk, ezekbe egy-egy kiskanál masszát kanalazunk. Erre jöhet egy kis darabolt csokoládé, majd ismét egy kiskanál massza kerül a tetejére. 180 fokos sütőben megsütjük a muffinokat.
Egy kevés porcukrot kikeverünk pár csepp málnaszörppel, hogy folyós, de sűrű masszát kapjunk. Ezzel megrajzoljuk a muffinok tetejét, mintha sapkát formáznánk. A szeme és az orra marcipánból készül.
A szakállhoz hasonlóan, mint a sapkánál, porcukrot kikeverünk vízzel, és megrajzoljuk vele a szakállat. Végül kókuszreszelékkel megszórjuk, hogy a szakáll is elkészüljön.
Jó sütést és kreatív díszítést!
