Elkészítése
A lisztet, a sütőport és a porcukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint és a tojást. Nagyjából összedolgozzuk, majd pár csepp jó minőségű piros színű ételfestéket teszünk a tésztába és azután simára gyúrjuk.
A tésztából kisebb darabot tépünk, majd golyót formázunk belőle. A golyók közepébe mélyedést készítünk az ujjunkkal, majd a tészta széleit kristálycukorba forgatjuk, ezután pedig sütőpapíros tepsibe helyezzük.
A tésztát előmelegített sütőbe tesszük és 180 fokon kb 10 perc alatt készre sütjük. A tésztát ezután kihűtjük.
A fehér csokoládét egy üveg tálba tesszük és mikrohullámú sütőben alacsony fokozaton felolvasztjuk. Az olvasztott csokoládét a tészták mélyedéseibe töltjük, megszórjuk díszítő cukorral és a hűtőbe tesszük, hogy a csokoládé visszadermedjen.
Ezután az étcsokoládét üveg tálba tesszük és mikrohullámú sütőben alacsony fokozaton felolvasztjuk. A felolvasztott étcsokoládét a süteményekre csorgatjuk egy kanál segítségével. Ismét hűtőbe tesszük, dermedni hagyjuk.
A kész sütemények dobozban tárolva sokáig tárolhatóak.








