Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Mindenmentes habkarika recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 20 dkg eritritpor vagy porXukor
  • 50 g csicseriborsó konzerv leve
  • por állagú ételszínezék (én nem használtam)

Elkészítése

Tegyük az édesítőszer felét a robotgép üstjébe, (ha színezni szeretnénk, itt adjuk hozzá, a por állagú színezéket) öntsük rá a csicseri levét, forgassuk át, majd a maradék édesítőszert is adjuk hozzá és kezdjük el kevertetni a habverővel, teljes fokozaton.

Akkor készült el a hab, amikor habverőn csúcsot képez. Nálam ez kb 10 perc volt.

A habot töltsük csillagcsővel ellátott habzsákba és nyomjuk belőle karikákat, nekem kereken 13 db lett.

Melegítsük a sütőt elő 100 fokra és tegyük be a tepsit. Kb 25-30 percig érdemes sütni.

Amikor kivesszük a sütőből, még elképzelhető, hogy lágy a habcsók, de mire teljesen kihűl meg is szilárdul.

https://receptneked.wps.hu/edes-sutemenyek/mindenmentes-habkarika/