Elkészítése
A kekszet, a margarin felét, a kakaót, a lekvárt és a porcukrot alaposan összedolgozzuk. A kakaót és a porcukrot ízlés szerint adagoljuk, hogy az ízek jól kiegyensúlyozottak legyenek. Annyi tejet adunk hozzá, hogy a tészta nyújtható legyen, de ne ragadjon. Hozzáadjuk a kávét és az 1 üveg rumaromát, majd ismét átgyúrjuk a tésztát.
A krémhez a margarin másik felét kikeverjük egy kevés porcukorral és fél üveg rumaromával, míg krémes állagot nem kapunk.
A tésztát 1-2 cm vastagságúra nyújtjuk, majd rákenjük a krémet, és szorosan feltekerjük. A kész tekercset kókuszreszelékben megforgatjuk, hogy minden oldala szépen bevonódjon.
Ezután 30 percig hűtőben pihentetjük, hogy a tészta megszilárduljon, és könnyen szeletelhető legyen.
