Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először elkészítjük a piskótát. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A tojások sárgáját összekeverjük a cukorral, majd a kakaót a liszttel egy külön tálban összekeverjük. A felvert tojásfehérjét és a kakaós lisztet felváltva, óvatosan hozzáadjuk a tojássárgás keverékhez, hogy a tészta könnyű maradjon. A masszát 180 °C-ra előmelegített sütőben készre […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rozsas Eszter
Beküldte: 2012.12.02.

Hozzávalók

A túrókrémhez

A tetejére

Elkészítése

Először elkészítjük a piskótát. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A tojások sárgáját összekeverjük a cukorral, majd a kakaót a liszttel egy külön tálban összekeverjük. A felvert tojásfehérjét és a kakaós lisztet felváltva, óvatosan hozzáadjuk a tojássárgás keverékhez, hogy a tészta könnyű maradjon. A masszát 180 °C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.

Amíg a piskóta hűl, elkészítjük a krémet. A vajat, a túrót és a cukrot összekeverjük, amíg egyenletes, krémes állagú lesz. Ezt a krémet egyenletesen rákenjük a kihűlt piskótára.

A pudingport egy kevés üdítővel csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a cukrot, majd a maradék üdítőt is beleöntjük. Folyamatos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Amikor már kihűlt, és kezd kissé szilárdulni, óvatosan ráöntjük a túrókrém tetejére.

A süteményt hűtőbe tesszük 3-4 órára, hogy a rétegek szépen összeálljanak. Ezután szeleteljük és tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Rozsas Eszter
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is