Elkészítése
Piskóta:
A tojások sárgáját a cukorral robotgéppel habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat. A lisztet, a kakaóport és a sütőport elkeverjük, majd fakanállal a tojásos alaphoz adjuk. Végül óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. A masszát sütőpapírral bélelt gáztepsibe (38*44 cm) simítjuk és előmelegített, 180 °C-os sütőben körülbelül 35 perc alatt megsütjük.
Krém:
A margarint a porcukorral kikeverjük, majd beledolgozzuk a túrót, a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat. A kihűlt piskótára egyenletesen rákenjük a krémet.
Narancsos réteg
A pudingport a cukorral és kevés üdítővel csomómentesre keverjük. Hozzáöntjük a maradék üdítőt, majd sűrűre főzzük. Miután langyosra hűlt, a túrókrém tetejére simítjuk.
Hűtés és szeletelés:
A süteményt addig hűtjük, amíg a pudingos réteg teljesen megdermed. Ezután szeletelve kínáljuk.
Tipp:
A süti tetejét díszíthetjük narancskarika szeletekkel vagy reszelt narancshéjjal, így még mutatósabb lesz. Ha intenzívebb ízt szeretnénk, a túrókrémbe kevés narancslevet is keverhetünk.

