Tészta
A tojások fehérjét kemény habbá verjük a kristálycukorral, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját. Ezután beleforgatjuk a réteslisztet, a sütőport, a kakaóport és a durvára vágott diót. A masszát közepes méretű, kivajazott és lisztezett tepsibe öntjük, majd közepes hőfokon készre sütjük.
Krém
A tejet, a tojást és a réteslisztet folyamatos keverés mellett sűrű péppé főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Közben a margarint a porcukorral habosra keverjük, végül a kihűlt péppel simára dolgozzuk.
Összeállítás
A megsült és kihűlt tésztára egyenletesen rákenjük a krémet, majd tortabevonó csokoládéval bevonjuk a tetejét. Hűtőben dermesztjük, amíg a csokoládé teljesen megszilárdul, ezután szeletelve kínáljuk.