Elkészítése
Piskóta:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, végül óvatosan hozzáforgatjuk a lisztet is.
2 evőkanálnyit kiveszünk a tésztából és hozzákeverjük a kakaóport.
Habzsákba töltjük a kakaós tésztát, kis lyukat vágunk a zsák végén és szilikonos sütőpapírra, 25*35 cm-es tepsiben mintákat rajzolunk.
A mintákra óvatosan rákanalazgatjuk a világos tésztát és óvatosan elsimítjuk, hogy ne keverjük fel az alján lévő mintát.
175 fokra előmelegített sütőben kb 15 perc alatt megsütjük. Mikor megsült, még melegen feltekerjük és így hagyjuk kihűlni.
Krém:
Egy tálban összekeverjük a mascarponét, mogyorókrémet és a fűszerkeveréket.
Összeállítás:
A kihűlt piskótát kitekerjük és megkenjük a krémmel, majd újra feltekerjük. Szeletekre vágva kínáljuk.

