Elkészítése
Piskóta
A tojások sárgáját az 5 kanál porcukorral jól kikeverjük. A fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük a sárgájával. Kanalanként, finom mozdulatokkal belekeverjük az 5 kanál lisztet. Sütőformába sütőpapírt teszünk, beleöntjük a masszát, és meleg sütőben megsütjük.
Töltelék
A pudingot az előírás szerint megfőzzük, majd langyosra hűtjük. Belekeverjük a margarint és a mogyorót, majd hagyjuk még egy kicsit hűlni. A kisült piskótát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.
Díszítés
A felvert tejszínhabot elterítjük a torta tetején egy lapáttal, majd megszórjuk mogyoróval. A csokoládét megolvasztjuk, kicsit kihűtjük (ne forrón öntsük rá), majd tetszőleges módon rácsurgatjuk a tortára.
