Elkészítése
A tészta hozzávalóit összekeverjük,majd felöntjük annyi tejjel, amennyivel könnyen gyúrható tésztát kapunk.
Lisztezett deszkán rugalmasra gyúrjuk, majd 4 részre osztjuk.
A lapokat igen vékonyra nyújtjuk, villával megszúrkáljuk és előmelegített sütőben 180 fokon tepsi hátán aranylóra sütjük 8-10 perc alatt.
A krém száraz hozzávalóit a zsírral összekeverjük, majd folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a kávét és a tejet, vigyázva, nehogy csomós legyen. Közepes láng felett, állandó keverés mellett sűrű krémet főzünk belőle.
A még meleg lapokat rétegezzük a forró krémmel. A legfelső lapra nem kenünk. Letakarjuk tiszta konyharuhával és teszünk a tetejére valami nehezet. Én egy tepsi méretű iratokkal teli dobozt tettem rá. Kb 4 órán át hagyjuk így.
Levesszük a nehezéket róla, majd főzünk fél adag kávés krémet és jól megkenjünk vele a sütemény tetejét. Ezután egy éjszakára hagyjuk puhulni, dermedni.
Másnap reggel a széleit egyenesre vágjuk, rácsosan felszeleteljük és tálaljuk. Szabad levegőn napokig is eláll.









