Elkészítése
Először olvasszuk fel a vajat, majd morzsoljuk hozzá a szitált lisztet, a porcukrot és a vaníliás cukrot, és alaposan keverjük össze. A túrót tegyük egy másik tálba, adjuk hozzá az olvasztott vajat, a porcukrot, a pudingport, a kávét, és a tojások sárgáját, majd keverjük simára. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, és óvatosan forgassuk bele a túrós keverékbe, hogy könnyű, habos krémet kapjunk.
Vajazzunk ki egy tepsit, majd morzsoljuk bele a tészta 2/3-át, és nyomkodjuk le kissé, hogy egyenletes alapot kapjunk. Simítsuk rá a túrókrémet, majd a maradék tésztát morzsoljuk rá a tetejére.
Süssük a sütit 170 fokos sütőben 45 percig, amíg a teteje aranybarnára sül és a közepe is megszilárdul. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük és tálaljuk.
