Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztához a tojássárgákat a hideg feketekávéval és a porcukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a darált diót, a sütőport és a tojásfehérjékből felvert habot. Kizsírozott, lisztezett tepsiben, 160 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Krém elkészítése: A krémhez a tejet hidegen elkeverjük a vaníliás pudingporral és a tojássárgájákkal, majd sűrűre főzzük. Amíg hűl, a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.26.

Hozzávalók

Krém

Elkészítése

A tésztához a tojássárgákat a hideg feketekávéval és a porcukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a darált diót, a sütőport és a tojásfehérjékből felvert habot.

Kizsírozott, lisztezett tepsiben, 160 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük.

Krém elkészítése:

A krémhez a tejet hidegen elkeverjük a vaníliás pudingporral és a tojássárgájákkal, majd sűrűre főzzük. Amíg hűl, a margarint és a porcukrot habosra keverjük. Hozzáadjuk a hideg krémhez, majd jó habosra kavarjuk habverővel.

A krémet rákenjük a kihűlt piskótára, és csokireszelékkel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is