Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajat a cukorral és a kakaóval gőz fölött felfőzzük, majd hozzákeverjük a tojásokat és addig főzzük, míg besűrűsödik. Ekkor levesszük a gőzről és beleforgatjuk a maradék szárazanyagokat. A kekszes masszát egy 20×30 cm-es tepsi aljába nyomkodjuk. A krém készítése: A vajat a porcukorral habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a pudingport és a habtejszínt, majd szép egyenletes […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2012.11.30.

Az alsó réteghez

A krémhez

A bevonathoz

Elkészítése

A vajat a cukorral és a kakaóval gőz fölött felfőzzük, majd hozzákeverjük a tojásokat és addig főzzük, míg besűrűsödik.

Ekkor levesszük a gőzről és beleforgatjuk a maradék szárazanyagokat. A kekszes masszát egy 20×30 cm-es tepsi aljába nyomkodjuk.

A krém készítése:

A vajat a porcukorral habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a pudingport és a habtejszínt, majd szép egyenletes sima krémmé dolgozzuk össze. Egyenletesen rákenjük a kekszes rétegre.

A máz elkészítése:

A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd a krémre öntjük. A tepsit egy kicsit rázogatjuk, hogy a csokoládé befedje krémet.

Hűtőbe tesszük és 3 órán át (de még jobb, ha egész éjszaka) hűtjük. Tetszőleges méretűre és formájúra szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is