Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gesztenyemasszát egy tálba tesszük, ráöntjük a fél deciliter rumot, és egy deciliter tejszínt. Elektromos keverővel alaposan összekeverjük habosra. A maradék tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a gesztenyés masszához. Kinyomjuk két darab narancs levét, hozzáadjuk a maradék rumot, majd belemerítjük a babapiskótát. Egy üvegedény aljára réteget képezünk a bemártott babapiskótából, erre […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A gesztenyemasszát egy tálba tesszük, ráöntjük a fél deciliter rumot, és egy deciliter tejszínt. Elektromos keverővel alaposan összekeverjük habosra. A maradék tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a gesztenyés masszához. Kinyomjuk két darab narancs levét, hozzáadjuk a maradék rumot, majd belemerítjük a babapiskótát. Egy üvegedény aljára réteget képezünk a bemártott babapiskótából, erre kerül a gesztenyés krém, majd a meghámozott és kis kockákra vágott narancs. A rétegezést ismételjük, és amikor az edény megtelik, a felületét simára simítjuk. Megszórjuk kakaóporral, és egy éjszakára hűtőbe tesszük

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is