Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Linzerek

Narancsos sütik

Narancsos lekváros linzer

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A narancs héját lereszeljük, és kevés levet is kifacsarunk belőle. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy órára hideg helyre tesszük pihenni. Amikor letelt az idő, a tésztát 3 mm vastagságúra kisodorjuk, és egy 4 cm-es cakkos formával kiszaggatjuk. Minden második korong közepét egy gyűszűvel kiszúrjuk. A lyukas linzereket megkenjük tojásfehérjével, majd megszórjuk cukrozott vágott dióval. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.01.

Az omlós tésztához

A tészta lekenéséhez

A töltelékhez

Elkészítése

A narancs héját lereszeljük, és kevés levet is kifacsarunk belőle. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy órára hideg helyre tesszük pihenni. Amikor letelt az idő, a tésztát 3 mm vastagságúra kisodorjuk, és egy 4 cm-es cakkos formával kiszaggatjuk. Minden második korong közepét egy gyűszűvel kiszúrjuk.

A lyukas linzereket megkenjük tojásfehérjével, majd megszórjuk cukrozott vágott dióval. Előmelegített sütőben, 180 fokon 10-15 perc alatt világosra sütjük őket. Ha a linzerek kihűltek, a lekvárral megtöltjük a korongokat, majd porcukorral megszórjuk a tetejüket.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is