Elkészítése
A vajat robotgéppel habosra keverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyikkel legalább 2 percig keverjük. Ezután hozzáadjuk a reszelt narancs és citrom héjat, valamint a citrom és narancs levét is. A lisztet összevegyítjük a sütőporral, majd a tojásos krémhez keverjük, végül belekeverjük a tortadarát is. A masszát egy 24×34 cm-es sütőpapírral bélelt vagy kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Amíg sül a tészta, elkészítjük a mázat: a porcukrot annyi citromlével (vagy narancslével) keverjük össze, hogy sűrűn folyós masszát kapjunk, majd belereszeljük egy narancs héját is. A sütőből kivett, még forró tészta tetejére kenjük a mázat, és ráreszeljük egy másik narancs héját. Ha a sütemény kihűlt, forró vízbe mártott késsel szeleteljük.
