Elkészítése
Hozzávalók:
- 15 dkg vaj
- 125 g cukor
- 3 darab tojás
- csipetnyi só
- 1 teáskanál reszelt narancshéj
- 20 dkg liszt
- 5 dkg étkezési keményítő
- 4 evőkanál narancslikőr
- 250 ml narancslé
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A vajat keverjük habosra. Adjunk hozzá állandó keverés közben a cukrot, tojást, sót, narancshéjat, vaníliás cukrot, lisztet, keményítőt, a likőrt és narancslevet.
együnk 2-3 evőkanál tésztát a kivajazott ostyasütőbe. Süssük 3 perc alatt aranybarnára. A kész süteményt tegyük rácsra, hagyjuk kihűlni.
Hintsük meg a süteményt porcukorral, tálaljuk töltve áfonyadzsemmel, vagy csokis tejszínhabbal.

