Elkészítése
Egy narancs héját lereszeljük. A narancsokat meghámozzuk, karikákra szeleteljük, majd lecukrozzuk, és lefedve 2 órát állni hagyjuk. Ezután leszűrjük a levét.
A tojássárgákat kikavarjuk a cukorral, hozzáöntjük a forró tejet, és hozzáadjuk a vaníliacukrot, valamint egy kevés reszelt narancshéjat. Az egészet gőz fölött főzzük, amíg puding sűrűségű nem lesz. Ha nem sűrűsödik be kellőképpen, hozzákeverhetünk egy csomag pudingport is. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni.
A habtejszínt kemény habbá verjük, a zselatint pedig fél dl meleg vízben feloldjuk. A feloldott zselatint a kihűlt tojássárgájás krémhez keverjük. A lecukrozott narancsszeleteket leszűrjük, majd egy tortaformát vagy kerek edényt kirakunk velük.
A narancsok tetejére egy réteg krémet teszünk, majd egy réteg narancslébe mártott babapiskótát helyezünk rá. Így rétegezzük a desszertet, amíg a hozzávalók elfogynak, a tetejére krém kerül. Az edényt fóliával letakarjuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a piskóta megpuhuljon. Fogyasztás előtt tálcára borítjuk.

