Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint habosra keverjük a porcukorral és a tojássárgájákkal. Hozzáadjuk a fahéjat, a reszelt citromhéjat és a kakaóport, majd alaposan elkeverjük. Ezután beleforgatjuk a darált diót, az apróra vágott csokoládét, a mazsolát, valamint a lisztben elkevert sütőport és a csipet sót. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a masszába, hogy ne törjön össze. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.05.11.

Hozzávalók

A bevonáshoz

Elkészítése

A margarint habosra keverjük a porcukorral és a tojássárgájákkal. Hozzáadjuk a fahéjat, a reszelt citromhéjat és a kakaóport, majd alaposan elkeverjük. Ezután beleforgatjuk a darált diót, az apróra vágott csokoládét, a mazsolát, valamint a lisztben elkevert sütőport és a csipet sót.

A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a masszába, hogy ne törjön össze.

A tésztát egy sütőpapírral bélelt, 28×39 cm-es tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben 180 fokon, közepes tűznél sütjük, amíg tűpróbával ellenőrizve átsül.

A kihűlt süteményt először az olajjal felolvasztott étcsokoládéval vonjuk be, majd a fehér csokoládét szintén az olajjal megolvasztjuk, és a tetejére csorgatjuk díszítésként. A bevonás előtt a csokoládét mikróban vagy vízgőz felett olvasztjuk fel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is