Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint a cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját és a sütőporos lisztet. Alaposan összedolgozzuk, majd a tésztát nyomózsákba töltjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe kisebb diónyi halmokat nyomunk. Forró sütőben körülbelül 10 perc alatt világosra sütjük. Miután kihűltek, két korongot baracklekvárral összeragasztunk, végül olvasztott étcsokoládéval díszítjük. Másnapra finom puha lesz.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.01.16.

Hozzávalók

A töltéshez

A díszítéshez

Elkészítése

A margarint a cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját és a sütőporos lisztet. Alaposan összedolgozzuk, majd a tésztát nyomózsákba töltjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe kisebb diónyi halmokat nyomunk. Forró sütőben körülbelül 10 perc alatt világosra sütjük.

Miután kihűltek, két korongot baracklekvárral összeragasztunk, végül olvasztott étcsokoládéval díszítjük.

Másnapra finom puha lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is