Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik részt kinyújtjuk 20×30 cm-es téglalap alakúra, és egy közepes tepsi hátulján 180 fokon, 10-15 perc alatt kisütjük. A másik lapot is kinyújtjuk, majd belehelyezzük a tepsibe, és rásimítjuk a következő krémet. A diót vagy mákot összekeverjük a cukorral, a kakaóporral, a sütőporral és a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.12.02.

Tésztához

Töltelékhez

Krémhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik részt kinyújtjuk 20×30 cm-es téglalap alakúra, és egy közepes tepsi hátulján 180 fokon, 10-15 perc alatt kisütjük. A másik lapot is kinyújtjuk, majd belehelyezzük a tepsibe, és rásimítjuk a következő krémet.

A diót vagy mákot összekeverjük a cukorral, a kakaóporral, a sütőporral és a tojások sárgájával, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. 160 fokon tűpróbáig sütjük a süteményt.

A pudingporokat a tejben felfőzzük, majd a margarint kihabosítjuk a cukorral, és hozzákeverjük a langyosra hűlt pudinghoz. A krémet rákenjük a kihűlt süteményre, majd befedjük a már korábban kisütött lappal. Végül porcukorral megszórjuk, és pár órát állni hagyjuk, hogy a felső lap megpuhuljon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is