A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik részt kinyújtjuk 20×30 cm-es téglalap alakúra, és egy közepes tepsi hátulján 180 fokon, 10-15 perc alatt kisütjük. A másik lapot is kinyújtjuk, majd belehelyezzük a tepsibe, és rásimítjuk a következő krémet.
A diót vagy mákot összekeverjük a cukorral, a kakaóporral, a sütőporral és a tojások sárgájával, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. 160 fokon tűpróbáig sütjük a süteményt.
A pudingporokat a tejben felfőzzük, majd a margarint kihabosítjuk a cukorral, és hozzákeverjük a langyosra hűlt pudinghoz. A krémet rákenjük a kihűlt süteményre, majd befedjük a már korábban kisütött lappal. Végül porcukorral megszórjuk, és pár órát állni hagyjuk, hogy a felső lap megpuhuljon.