A száraz hozzávalókkal elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját. Jól kidolgozzuk, fóliába csomagolva fél órára hűtőbe tesszük.
A tojások fehérjét felverjük habnak, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a cukrot és végül a citrom levét is hozzáadjuk. Amikor már kemény habot kapunk, akkor habzsákba töltjük.
A hűtőből kivesszük a tésztát, kinyújtjuk 3-4 mm vékonyra és kicsi pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakjuk.
Fogjuk a habbal megtöltött habzsákot és a korongok tetejére halmokat nyomunk belőle. Előmelegített sütőben készre sütjük, 180 fokon kb 20 perc alatt.
Amikor megsült a tésztánk és kihűlt két-két korongot lekvárral összeragasztunk.