Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Egy nagy tálban összetördeljük a tortalapot, belekeverjük az aszalt gyümölcsöt. Egy őzgerinc sütőt fóliával kibélelünk. A margarint lassú tűzön felolvasztjuk, közben az egyik pudingport összerázzuk vagy keverjük a tejjel és a két tojással, ha a margarin folyik, lehúzzuk a tűzről és beletesszük a fruktózt, a kakaóport és a másik csomag pudingport, simára keverjük és visszatesszük […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.01.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy nagy tálban összetördeljük a tortalapot, belekeverjük az aszalt gyümölcsöt. Egy őzgerinc sütőt fóliával kibélelünk.

A margarint lassú tűzön felolvasztjuk, közben az egyik pudingport összerázzuk vagy keverjük a tejjel és a két tojással, ha a margarin folyik, lehúzzuk a tűzről és beletesszük a fruktózt, a kakaóport és a másik csomag pudingport, simára keverjük és visszatesszük a tűzre, ha besűrűsödött (nagyon gyorsan kész lesz), beleöntjük a tejes-tojásos pudingport és már el is zárjuk alatta gázt.

A masszát ráöntjük a gyümölcsös tortalapra. Összekeverjük és beleöntjük az őzgerincformába. Kihűtjük, kiborítjuk és fogyasztható.Sztori: A rövid hétvége miatt elővettem ezt a nagyon gyors, kb fél óra alatt elkészíthető receptet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is