Elkészítése
Hozzávalók:
- 12 dkg csoki apró darabokra törve
- 16 dkg vaj
- 25 dkg cukor
- 3 db tojás
- csipet só
- 12 dkg liszt
- 12 db Ferrero Rocher ketté vágva
- 1 csomag vaníliás cukor
A tetejére:
- 3 ek Nutella
- 2 ek vaj
Elkészítése:
A csokit és a vajat gőz felett megolvasztjuk.
Egy picit hűtjük, majd habverővel hozzákeverjük a tojásokat és a többi hozzávalót. 20*20 cm-es sütőpapírral bélelt formába öntjük a felét, és a megfelezett Ferrero golyókkal kirakjuk.
A maradék tésztát ráöntjük és 175 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük. Vigyázzunk nehogy kiszáradjon. Tűpróbával ellenőrizzük.
Amikor teljesen kihűlt 3 evőkanál Nutellát kikeverünk 2 evőkanál hideg olvasztott vajjal és a tetejére kenjük.
Egy kicsit dermesztjük hűtőben és utána szeleteljük.

