Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: A torta alapja: 25 dkg darált keksz 20 dkg margarin A krém: 40 dkg mascarpone vagy más natúr krémsajt 4 dl tejszín 8 dkg cukor 20 dkg nutella 3 dkg zselatin por A tetejére: 5 dkg mogyoró Elkészítése: A mogyorót szárazom megpirítjuk, majd apróra vágjuk. A margarint felolvasztjuk, összekeverjük a darált keksszel, majd a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
12 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.09.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

A torta alapja:

  • 25 dkg darált keksz
  • 20 dkg margarin

A krém:

  • 40 dkg mascarpone vagy más natúr krémsajt
  • 4 dl tejszín
  • 8 dkg cukor
  • 20 dkg nutella
  • 3 dkg zselatin por

A tetejére:

  • 5 dkg mogyoró


Elkészítése:

A mogyorót szárazom megpirítjuk, majd apróra vágjuk.

A margarint felolvasztjuk, összekeverjük a darált keksszel, majd a tortaforma /25cm/ aljára nyomkodjuk

Egy tálban géppel vagy kézi habverővel kikeverjük a krémsajtot, tejszínt, cukrot, nutellát és a kevés vízben feloldott zselatint.

Az egészet a tortaformába töltjük, elsimítjuk, és a hűtőbe tesszük 1-2 órára.

A tortánkat kivesszük a hűtőből és megszórjuk az apróra vágott mogyoróval.

Én csak másnap szeleteltem, hagytam megdermedni.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is