Először 500 ml tejben megfőzzük a pudingport a kristálycukorral és vaníliás cukorral. Miután a puding kihűlt, hozzákeverjük a tejfölt, ezzel elkészítve a tölteléket.
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik tésztadarabot zsírpapíron kinyújtjuk, a tepsi méretéhez igazítva. A kinyújtott tésztát lefelé fordítva a tepsibe helyezzük. Erre öntjük rá az elkészített krémet.
A második tésztalapot is kinyújtjuk, majd a krém tetejére helyezzük, hogy befedje azt. A süteményt előmelegített sütőben 180 fokon (5-ös fokozaton) kb. 40 percig sütjük, amíg aranybarnára nem sül.
Miután a sütemény kihűlt, szeletekre vágjuk, és hűtőbe tesszük. Hidegen a legfinomabb, így érdemes tálalás előtt jól lehűteni.
Jó étvágyat!