Elkészítése
Először elkészítjük a barna krémet. A darált kekszet egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, a kakaóport és a rumaromát, majd ráöntjük a forró tejet. Alaposan elkeverjük, amíg egy kenhető masszát kapunk.
A nápolyi lapokat egyenként megkenjük a barna krémmel, ügyelve arra, hogy egyenletesen eloszlassuk rajtuk.
Ezután elkészítjük a fehér krémet. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Az így kapott fehér krémet egyenletesen rákenjük a barna rétegre.
A megkent ostyalapokat óvatosan feltekerjük. Ha szükséges, egy tiszta konyharuhába csavarva segíthetünk a formázásban, hogy ne törjenek meg.
Hűtőbe tesszük legalább 2-3 órára, hogy megdermedjen és könnyen szeletelhető legyen.A margarint összekeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, majd rákenjük a barna krémre, végül óvatosan feltekerjük.


