Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Tea sütik, kekszek

Ostya tekercs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először elkészítjük a barna krémet. A darált kekszet egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, a kakaóport és a rumaromát, majd ráöntjük a forró tejet. Alaposan elkeverjük, amíg egy kenhető masszát kapunk. A nápolyi lapokat egyenként megkenjük a barna krémmel, ügyelve arra, hogy egyenletesen eloszlassuk rajtuk. Ezután elkészítjük a fehér krémet. A margarint habosra keverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.05.27.

Hozzávalók

Hozzávalók a barna krémhez

Fehér krém

Elkészítése

Először elkészítjük a barna krémet. A darált kekszet egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, a kakaóport és a rumaromát, majd ráöntjük a forró tejet. Alaposan elkeverjük, amíg egy kenhető masszát kapunk.

A nápolyi lapokat egyenként megkenjük a barna krémmel, ügyelve arra, hogy egyenletesen eloszlassuk rajtuk.

Ezután elkészítjük a fehér krémet. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Az így kapott fehér krémet egyenletesen rákenjük a barna rétegre.

A megkent ostyalapokat óvatosan feltekerjük. Ha szükséges, egy tiszta konyharuhába csavarva segíthetünk a formázásban, hogy ne törjenek meg.

Hűtőbe tesszük legalább 2-3 órára, hogy megdermedjen és könnyen szeletelhető legyen.A margarint összekeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, majd rákenjük a barna krémre, végül óvatosan feltekerjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is