Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges sütik

Őszibarack

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta elkészítése A lisztet összekeverjük a sütőporral. A porcukrot a zsírral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és alaposan elkeverjük. Ezután a tejet adjuk hozzá, végül apránként a sütőporos lisztet. A kész tésztából kis diónyi halmokat formázunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Előmelegített, 180 fokos légkeveréses sütőben 15-20 percig sütjük, amíg a tészták […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.25.

Tészta

Krém

Barack színei amivel megfestem

F

Elkészítése

A tészta elkészítése

A lisztet összekeverjük a sütőporral. A porcukrot a zsírral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és alaposan elkeverjük. Ezután a tejet adjuk hozzá, végül apránként a sütőporos lisztet. A kész tésztából kis diónyi halmokat formázunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

Előmelegített, 180 fokos légkeveréses sütőben 15-20 percig sütjük, amíg a tészták világos aranyszínt kapnak. Miután elkészültek, hagyjuk őket teljesen kihűlni.

A krém elkészítése és a tészták megtöltése

Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A hozzávalókat egyszerűen csak összekeverjük. Miután a tészták kihűltek, mindegyik sütemény közepét kiskanállal kivájjuk, és a kivájt tésztadarabokat hozzákeverjük a krémhez. Ezután megtöltjük a süteményeket a krémmel, és kettőt-kettőt összeragasztunk.

A sütemények díszítése

Az összeragasztott sütemények egyik felét megkenjük mandula aromával, a másik felét vérnarancs aromával. Miután megkentük, az aromás felületeket kristálycukorba forgatjuk. Végül a süteményeket tálcán tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is