Elkészítése
A tészta hozzávalóiból piskótát sütök sütőpapírral bélelt tepsiben (23×33 cm-es tepsiben sütöttem). Amíg hűl a tészta, elkészítem a tölteléket: a túrót, a porcukrot és a vaníliát kikeverem. Beleforgatom a tejszínhabot, végül az előírás szerint elkészített, langyosra hűlt tortazselét.
Összeállítás: A tésztából hosszanti irányban levágok egy csíkot, félreteszem. (Ez lesz az őzgerincformát lefedő lap.) A megmaradt szélesebb piskótaszeletet beleterítem egy folpackkal bélelt őzgerincformába. Ebbe az üregbe töltöm a krém felét. Őszibarackdarabokat rakok rá, majd ráterítem a krém másik felét. Befedem a félretett piskótacsíkkal, és a hűtőben dermesztem. Dermedés után tálcára borítva, szeletelve tálalom.

