Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Barackos sütik

Túrós sütik

Őszibarack alagút

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóiból piskótát sütök sütőpapírral bélelt tepsiben (23×33 cm-es tepsiben sütöttem). Amíg hűl a tészta, elkészítem a tölteléket: a túrót, a porcukrot és a vaníliát kikeverem. Beleforgatom a tejszínhabot, végül az előírás szerint elkészített, langyosra hűlt tortazselét. Összeállítás: A tésztából hosszanti irányban levágok egy csíkot, félreteszem. (Ez lesz az őzgerincformát lefedő lap.) A megmaradt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.07.

Tészta

Töltelék

Elkészítése

A tészta hozzávalóiból piskótát sütök sütőpapírral bélelt tepsiben (23×33 cm-es tepsiben sütöttem). Amíg hűl a tészta, elkészítem a tölteléket: a túrót, a porcukrot és a vaníliát kikeverem. Beleforgatom a tejszínhabot, végül az előírás szerint elkészített, langyosra hűlt tortazselét.

Összeállítás: A tésztából hosszanti irányban levágok egy csíkot, félreteszem. (Ez lesz az őzgerincformát lefedő lap.) A megmaradt szélesebb piskótaszeletet beleterítem egy folpackkal bélelt őzgerincformába. Ebbe az üregbe töltöm a krém felét. Őszibarackdarabokat rakok rá, majd ráterítem a krém másik felét. Befedem a félretett piskótacsíkkal, és a hűtőben dermesztem. Dermedés után tálcára borítva, szeletelve tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is