A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét 3 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A maradék cukrot kikeverjük a sárgájával, az olvasztott margarinnal, valamint a citrom reszelt héjával és levével. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd felváltva adjuk a sárgájás keveréket a fehérjéhez, óvatosan összeforgatva. A masszát egy 22×38 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokos sütőben, tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt, három egyenlő részre vágjuk.
A krémhez a túrót kikeverjük a citrom héjával, levével és 6 dkg cukorral, majd hozzáadjuk az apróra vágott befőttet. A pudingot felfőzzük a tejben 2 evőkanál cukorral, és ha kihűlt, összekeverjük a túrós töltelékkel. Ezzel megtöltjük a lapokat, és ízlés szerint díszítjük a tetejét.
A díszítéshez gőz felett 2 tojásfehérjét 4 evőkanál cukorral kemény habbá verünk. A habot színezhetjük szörppel vagy ételfestékkel.